Link do tego baru można prosić?
Komentarz usunięty
@Alawar w sumie nie do końca, bo pracownik tu ewidentnie nawalił....
– W karcie dań jest wyraźnie napisane, że u mnie rolkę hosomaki klient dostaje w dziesięciu kawałkach. Nagle zobaczyłem w opiniach o swoim sushi w internecie tylko jedną "gwiazdkę", którą autor negatywnego wpisu uzasadnił tym, że dostał hosomaki w ośmiu kawałkach, a nie w dziesięciu. Wagowo tyle samo, ale klient miał przekonanie o oszustwie – wspomina mój sąsiad.
@Stateczny_Pomidor na UOP do trzykrotności pensji można odpowiedzieć finansowo, na zleceniu chyba nie ma limitu, ale za to na cywilnoprawnych bujasz się przez sąd, jeśli w umowie nie masz kar
@Stateczny_Pomidor na papierze musi się zgadzać, inspekcja pracy lubi to
@Stateczny_Pomidor co to jest?.xD
@Stateczny_Pomidor równamy w dół...
"...— I wie pan, że w większości ci młodzi nie potrafią otworzyć pepsi? — dziwi się restaurator. – To pepsi pewnie przez całe ich życie musiała nalewać do szklanki mama...." oczywiście Janusz nie wpadł na to, że może nigdy nie mieli w rękach szklanej butelki z kapslem bo większość jest teraz z plastiku no i są za młodzi albo są abstynentami i browara też nie mieli okazji otwierać.
@HolQ no akurat to świadczy o nieporadności tych płatków śniegu. Poważnie, otworzenie butelki otwieraczem wymaga umiejętności? Chryste.
@Kocurowy masz rację, ale z drugiej strony w tym wywiadzie widać, że gość ma niemiłosiernie rozdmuchane ego, więc też nie zdziwiłbym się jakby historyjka z testem na otwarcie butelki nie była wymyslona/wyolbrzymiona. Narzeka, że przychodzą zarobić i znikają. Może im się nie podoba szef megaloman? Nie mówię że tak jest - po prostu na podst. Jego wypowiedzi nie wydaje mi się, że jest człowiekiemdla którego chciałbym pracować
@HolQ @Kocurowy a może otwierali inaczej niż on by sobie tego życzył?
@HolQ nie no, z kilometra widać że to Janusz, i to taki z najwyższej ligii. Jestem za tym by tępić takich pracodawców, i faktycznie może gość wyolbrzymia lub wymyśla.
Zaloguj się aby komentować