#jedzenie #pizza trochę mi zalało działkę dzisiaj więc zrobiłem sobie pizze dla powodzian
b18ba87a-994a-4c6a-a3fe-2b1ac2c82380
MarianoaItaliano

@PlatynowyBazant20 Piękna panie

bartek555

@PlatynowyBazant20 mordo mnie tez zalalo tutaj wpizdu, wszedzie woda dookola, dajze mi te piekna pitce. prosze

Lubiepatrzec

@bartek555 a macie na statku taki piec do pizzy aligancki?

PlatynowyBazant20

@bartek555 3 kawałki jeszcze są, bierz

af6875f8-09cc-4147-a3aa-c278dd58d015
bartek555

@Lubiepatrzec mamy rozne piece, ale takiego tpyowego do pitcy to nie ma

Lubiepatrzec

@bartek555 jak macie różne to kucharz na pewno ogarnie pizzę jak w Neapolu.

bartek555

@PlatynowyBazant20 panie do 3 kawalkow to mi sie wstawac nie oplaca. zrobilbys jeszcze ze dwie picki dla kolegi?

bartek555

@Lubiepatrzec robi picki, ale aktualnie mamy bardzo sredni sklad w kuchni

SuperSzturmowiec

@PlatynowyBazant20 nie dawaj bo mi ajfona nie wysłał

bartek555

@SuperSzturmowiec a jak ma dojsc w weekend?

SuperSzturmowiec

@bartek555 a kod odbioru to skąd?

bartek555

@SuperSzturmowiec kurierem przeciez

PlatynowyBazant20

@bartek555 mam jeszcze 4 kawałki ciasta w lodówce, ale @SuperSzturmowiec musi wcześniej dostać jakiegoś ajfona 😉

SuperSzturmowiec

@bartek555 podałem paczkomat

bartek555

@PlatynowyBazant20 @SuperSzturmowiec to sie walcie, zjem se ryz z kurczakiem

bartek555

@SuperSzturmowiec zlokalizowalem cie po ip


prawda jest taka, ze dopiero 19 wrzesnia robia wysylki, poczekasz chwile? ja zjem picke w miedzyczasie

bartek555

@SuperSzturmowiec ja HDMI

szczelamseczasem

@bartek555 Mieliście kiedyś kucharza z filipin? Ranking zrób kiedyś.

bartek555

@szczelamseczasem mamy teraz jednego z kucharzy filipka. Dobry kucharz z polski nadal na szczycie

strzala666

@bartek555 powiedz to Filipińczykom

SwiatlaMiasta

@PlatynowyBazant20 mam taki sam piec, myślałem że mój kamień jest brudny ale Twój jest 5 poziomów wyżej. Czyściłes go kiedyś ? Mi ten spalony brud przypala ciasto od spodu, nie masz z tym problemu ? Może ja coś źle robię ?

Goonzales

@SwiatlaMiasta wygrzej go, 30 min na full i kamień będzie czysty(piroliza) co do przypalenia- dwie szkoły: rozgrzewasz do 320 na kamieniu i wsuwasz pizzuche i odkrecsasz na 3lub 4 po ok 3 min obracasz placekaby równo opiece, wyciągasz jak jest opieczona. Druga to mody pieca przerzucanie dolnej grzałki (jak na 120v) do góry i wtedy regulujesz+podkręcenie termostatu lub zmiana grzałek na 230+ regulator napięcia do kontroli temp. Aha no i mąka semolina na podsypkę spodu. Sam mam podróbkę g3ferari z podkręconym termostatem i myślę nad zmianą grzałek z regulacją napięcia. Dobrej zabawy

PlatynowyBazant20

@SwiatlaMiasta nic nie przypala, ten tłuszcz zrobił się taka powłoką, coś jak teflon, a czyszczę metalowa szpachelka z nadmiaru mąki

exprenpn

Jaki to piec? Planuje jakiś kupić w najbliższym czasie

PlatynowyBazant20

@exprenpn mój to podróbka g3 ferrari czyli ariette z euro rtv agd

exprenpn

@PlatynowyBazant20 polecasz? Czy teraz dopłacił być do ferrari?

PlatynowyBazant20

@exprenpn czytałem że to praktyczne to samo, a ferrari podobno już nie jest robione w Italii tylko w Chinach. Jestem zadowolony. Najważniejsze jest ciasto

exprenpn

@PlatynowyBazant20 Oki, dzięki

Zaloguj się aby komentować