@PlatynowyBazant20 Piękna panie
@PlatynowyBazant20 mordo mnie tez zalalo tutaj wpizdu, wszedzie woda dookola, dajze mi te piekna pitce. prosze
@bartek555 a macie na statku taki piec do pizzy aligancki?
@bartek555 3 kawałki jeszcze są, bierz
@Lubiepatrzec mamy rozne piece, ale takiego tpyowego do pitcy to nie ma
@bartek555 jak macie różne to kucharz na pewno ogarnie pizzę jak w Neapolu.
@PlatynowyBazant20 panie do 3 kawalkow to mi sie wstawac nie oplaca. zrobilbys jeszcze ze dwie picki dla kolegi?
@Lubiepatrzec robi picki, ale aktualnie mamy bardzo sredni sklad w kuchni
@PlatynowyBazant20 nie dawaj bo mi ajfona nie wysłał
@bartek555 Noe, nie świruj
@SuperSzturmowiec a jak ma dojsc w weekend?
@bartek555 a kod odbioru to skąd?
@SuperSzturmowiec kurierem przeciez
@bartek555 mam jeszcze 4 kawałki ciasta w lodówce, ale @SuperSzturmowiec musi wcześniej dostać jakiegoś ajfona 😉
@bartek555 podałem paczkomat
@PlatynowyBazant20 @SuperSzturmowiec to sie walcie, zjem se ryz z kurczakiem
@SuperSzturmowiec zlokalizowalem cie po ip
prawda jest taka, ze dopiero 19 wrzesnia robia wysylki, poczekasz chwile? ja zjem picke w miedzyczasie
@bartek555 używam VPN
@SuperSzturmowiec ja HDMI
@bartek555 Mieliście kiedyś kucharza z filipin?
@szczelamseczasem mamy teraz jednego z kucharzy filipka. Dobry kucharz z polski nadal na szczycie
@bartek555 powiedz to Filipińczykom
@PlatynowyBazant20 mam taki sam piec, myślałem że mój kamień jest brudny ale Twój jest 5 poziomów wyżej. Czyściłes go kiedyś ? Mi ten spalony brud przypala ciasto od spodu, nie masz z tym problemu ? Może ja coś źle robię ?
@SwiatlaMiasta wygrzej go, 30 min na full i kamień będzie czysty(piroliza) co do przypalenia- dwie szkoły: rozgrzewasz do 320 na kamieniu i wsuwasz pizzuche i odkrecsasz na 3lub 4 po ok 3 min obracasz placekaby równo opiece, wyciągasz jak jest opieczona. Druga to mody pieca przerzucanie dolnej grzałki (jak na 120v) do góry i wtedy regulujesz+podkręcenie termostatu lub zmiana grzałek na 230+ regulator napięcia do kontroli temp. Aha no i mąka semolina na podsypkę spodu. Sam mam podróbkę g3ferari z podkręconym termostatem i myślę nad zmianą grzałek z regulacją napięcia. Dobrej zabawy
@SwiatlaMiasta nic nie przypala, ten tłuszcz zrobił się taka powłoką, coś jak teflon, a czyszczę metalowa szpachelka z nadmiaru mąki
Jaki to piec? Planuje jakiś kupić w najbliższym czasie
@exprenpn mój to podróbka g3 ferrari czyli ariette z euro rtv agd
@PlatynowyBazant20 polecasz? Czy teraz dopłacił być do ferrari?
@exprenpn czytałem że to praktyczne to samo, a ferrari podobno już nie jest robione w Italii tylko w Chinach. Jestem zadowolony. Najważniejsze jest ciasto
@PlatynowyBazant20 Oki, dzięki
Zaloguj się aby komentować