https://youtu.be/1ewTWSdpjg4?si=a1Jg6EBn1v1hFfC5
@grzyp-prawdziwek właśnie miałem dodać. Ciekawostka o której wcześniej nie słyszałem.
@grzyp-prawdziwek wiem że nie ma ku temu podstaw, ale z jakiegoś powodu oglądam tego człowieka dla jaj xD
@grzyp-prawdziwek pan Artur to klasa sama w sobie, zacząłem go oglądać jak nie miał nawet 10k subow, sporo z jego przepisów już testowałem i nigdy się nie zawiodłem.
@dildo-vaggins ja się przymierzam do własnego sera, jak będę miał więcej czasu to zrobię domową sesję.
@grzyp-prawdziwek robiłem domowe sery, gouda, edam, twaróg i nawet indyjski paneer, ogólnie sporo roboty, wymagana sterylność a i tak spore ryzyko ze ci nie wyjdzie
@dildo-vaggins no właśnie jak nie wyjdzie gouda czy edam etc to robisz jak na filmie wyżej I robisz topiony twardy.
Zaloguj się aby komentować