no nie powiem ojebałbym razem z talerzem (っ˘ڡ˘ς)
ale tyle chrzanić się z kucharzeniem to mi się nie chce (´・‸・ ` )
Można zrobić więcej sosu i wpakowac jeszcze gorący do słoików do zawekowania, będzie na pozniej
@VonTrupka dajemy wszystko naraz do instant pota. 1.5h, szarpiemy, redukcja sosu i na makaron.
@con987 żeberka to nie jest tania rzecz żeby aż tyle na raz (´・‸・ ` )
@Mielonkazdzika wy sobie dawajcie, jo ni mom (´・‸・ ` )
@VonTrupka (´・‸・ ` ) szkoda
Przepis by się przydał... Co on dodaje gdzieś w połowie z plastikowego przezroczystego pojemnika?
@con987 pewnie domowy bulion.
@Marshalist Gówno się znają na kuchni ci azjaci. Schabowego by zrobił a nie jakiś makaron z padliną wyglądającą jak kupa.
@moderacja_sie_nie_myje schabowe to oni non stop wpieprzaja.
@Mielonkazdzika Czyli jednak porządni ludzie są ci azjaci.
@moderacja_sie_nie_myje na to wychodzi
Jak by sie tak im przyjzec pod kontem kulinarnym, to normalnie czlowiek by pomyslal ze to slowianie.
W takiej Japonii w barach do piwa daja miseczke salatki ziemniaczanej z kiszona kapusta. Pyszne polaczenie
@Mielonkazdzika jest nawet taki kanał na YT, gdzie gość ma rodzinę i w Polsce i w Japonii i japońskiemu dziadkowi przygotowuje właśnie polskie potrawy.
Najbardziej się przeraziłem, jak zaczął to ściskać w łapach. Ale finał chyba ok.
@lagun też chciałbym wierzyć że to ściskał na gorąco (⌒ ͜ʖ⌒)
Zaloguj się aby komentować