VonTrupka

no nie powiem ojebałbym razem z talerzem (っ˘ڡ˘ς)

ale tyle chrzanić się z kucharzeniem to mi się nie chce (´・‸・ ` )

con987

Można zrobić więcej sosu i wpakowac jeszcze gorący do słoików do zawekowania, będzie na pozniej

Mielonkazdzika

@VonTrupka dajemy wszystko naraz do instant pota. 1.5h, szarpiemy, redukcja sosu i na makaron.

VonTrupka

@con987 żeberka to nie jest tania rzecz żeby aż tyle na raz (´・‸・ ` )


@Mielonkazdzika wy sobie dawajcie, jo ni mom (´・‸・ ` )

Mielonkazdzika

@VonTrupka (´・‸・ ` ) szkoda

con987

Przepis by się przydał... Co on dodaje gdzieś w połowie z plastikowego przezroczystego pojemnika?

Lubiepatrzec

@con987 pewnie domowy bulion.

moderacja_sie_nie_myje

@Marshalist Gówno się znają na kuchni ci azjaci. Schabowego by zrobił a nie jakiś makaron z padliną wyglądającą jak kupa.

Mielonkazdzika

@moderacja_sie_nie_myje schabowe to oni non stop wpieprzaja.

8ee5c91e-65dd-4e0f-bce6-a5e6096299ab
moderacja_sie_nie_myje

@Mielonkazdzika Czyli jednak porządni ludzie są ci azjaci.

Mielonkazdzika

@moderacja_sie_nie_myje na to wychodzi

Jak by sie tak im przyjzec pod kontem kulinarnym, to normalnie czlowiek by pomyslal ze to slowianie.

W takiej Japonii w barach do piwa daja miseczke salatki ziemniaczanej z kiszona kapusta. Pyszne polaczenie

NiebieskiSzpadelNihilizmu

@Mielonkazdzika jest nawet taki kanał na YT, gdzie gość ma rodzinę i w Polsce i w Japonii i japońskiemu dziadkowi przygotowuje właśnie polskie potrawy.

lagun

Najbardziej się przeraziłem, jak zaczął to ściskać w łapach. Ale finał chyba ok.

VonTrupka

@lagun też chciałbym wierzyć że to ściskał na gorąco (⌒ ͜ʖ⌒)

Zaloguj się aby komentować