Hej, właśnie pojawił się kolejny odcinek naszego podcastu, numer 41 O napojach - dziś Nihonshiu
Dziś z dwoma ekspertami Hanią i Tomkiem opowiemy Wam jak się robi sake a szczególnie Nihonshiu. Poznacie sekrety odnośnie ryżu, pleśni,bakterii, sposobów przygotowania oraz wiele ciekawostek związanych z sake.
https://www.podomatic.com/podcasts/jakotako/episodes/2023-05-18T17_38_33-07_00
Strona www: http://podcast.tokyo/
Strona na FB https://www.facebook.com/podcastjakotako/
Można nas słuchać za pomocą:
Spotify: https://open.spotify.com/show/40SO5Tlp2qroelqOkD6RyL
Pocket casts: https://pca.st/iX4f
Overcast: https://overcast.fm/itunes1372650164/jako-tako-o-japonii-i-nie-tylko
iTunes: https://itunes.apple.com/us/podcast/jako-tako-o-japonii-i-nie-tylko/id1372650164
Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9qYWtvdGFrby5wb2RvbWF0aWMuY29tL3JzczIueG1s
czy na każdym agregatorze podcastów.
Dziś z dwoma ekspertami Hanią i Tomkiem opowiemy Wam jak się robi sake a szczególnie Nihonshiu. Poznacie sekrety odnośnie ryżu, pleśni,bakterii, sposobów przygotowania oraz wiele ciekawostek związanych z sake.
https://www.podomatic.com/podcasts/jakotako/episodes/2023-05-18T17_38_33-07_00
Strona www: http://podcast.tokyo/
Strona na FB https://www.facebook.com/podcastjakotako/
Można nas słuchać za pomocą:
Spotify: https://open.spotify.com/show/40SO5Tlp2qroelqOkD6RyL
Pocket casts: https://pca.st/iX4f
Overcast: https://overcast.fm/itunes1372650164/jako-tako-o-japonii-i-nie-tylko
iTunes: https://itunes.apple.com/us/podcast/jako-tako-o-japonii-i-nie-tylko/id1372650164
Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9qYWtvdGFrby5wb2RvbWF0aWMuY29tL3JzczIueG1s
czy na każdym agregatorze podcastów.
Zaloguj się aby komentować