Dziś drugie podejście do fermentacji ciśnieniowej i na gar poszła Peach Ipa. Po gotowaniu wyszedł Brix 14 i 23-24 l w fermentorze. Oczywiście nie obyło się bez kłopotów (no bo to ja
No nic, zobaczymy co z tego cuda wyjdzie. Mam nadzieję, że już przy kolejnych warkach uniknę błędów fermentacji ciśnieniowej i to ogarnę i będzie dobrze
Słody w załączniku
#homebrew #homebeer #domowepiwo #piwowarstwo #hobby
![98ec83db-18ad-4d54-b44c-89f99afbfed4](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/38fe722ff8b73e2918f9d264051c89ad.jpg)
![e6727bd8-02aa-4305-ac91-12d5cf716bbb](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/be2845a39fa7c04fe7fb57a86231c538.png)