Nigdy więcej nie zamówię z tej firmy. Raz nie dowieźli mi posiłku na sobotę, raz przywieźli posiłek o 500kcal za mało, a czarę goryczy przelał incydent z robakiem znalezionym w mojej potrawie, nomen omen na brokule. Firma zaproponowała mi zwrot za posiłek w wysokosci 11.40zl co jest śmiechem na sali, kpiną, skandalem i w doskonale pokazuje jakie jest podejście do klienta. Pamiętajcie że własne zdrowie jest bezcenne a bog wie ile takich robaków przyswoiłem.
Poza tym firma podnosi sobie ceny bez uprzedzenia o tym klienta (między innymi za dowóz). Do mojego miejsca zamieszkania zamawiane jest przynajmniej 5 diet, a i tak place 7zl za każdy dzień za dowóz, które oczywiście nie są podane w cenie posiłku. Kpina nie catering, robią z ludzi debili. Przełączam się na coś innego.
Łącznie w tej firmie zostawiłem 2940zł
#oświadczenie #diety #hejtokoksy #catering #dietybrokula
@Dejt w czym problem? Przyzwyczajają cię. Przyjdzie czas to będziesz mucił robaki aż Ci się będą uszy trzęsły. Może już jesz chleb z mąki z świerszczy...
Moja ciotka mawiała "nie ten robak, którego my zjadamy, lecz ten robak, który zjada nas". A poza tym obecność robaka świadczy o tym, że warzywko jak najbardziej zdrowe, bez chemii. Po prostu odsunąłbym robaka od konsumpcji i zajął jego miejsce. A napewno nie pisałbym po internetach wywodów i płaczów.
@Dejt https://www.hejto.pl/wpis/drodzy-hejterzy-niektorzy-z-was-pisza-post-na-wykopie-a-potem-wklejaja-go-na-hej
Debile w Polsce nabierają się na cokolwiek reklamowanego na przystankach autobusowych? lol
@JanKowalski Oj, pardon
@tomasz.mintorski no bez jaj, jak coś sprzedajesz w takich cenach, to masz zadbać, żeby robaka nie było i żeby było czyste
W restauracji by ci robak nie przeszkadzał?
@Dejt Przerabiałem osobiście 8 kateringów w W-wwa. Każdy jeden to było gówno, porażka, bagno. Przez 2 tygodnie jeszcze Viking w miarę był smaczny a potem to samo non stop. Niestety nic nie zastąpi gotowania lub zamawiania głównych dań i gotowania reszty. No chyba, że stać Cię na prywatnego kucharza ;). Zresztą come'n - płacisz 60 plnow za 5 posiłków i masz wymagania jakbyś bentleya kupił. Mieli Ci 1000 plnow rabatu dać czy co ?
Kolejny, który się dowiaduje, że warzywka rosną w ziemi, a tania dieta pudełkowa to nie posiłek w restauracji?
@gawafe1241 W życiu zjadłeś tyle resztek owadów w mące lub ryżu, że trochę śmieszy ta panika, że Unia dopuściła świerszcze do sprzedaży w markecie
@tomasz.mintorski poważnie?
@Dejt Zdziwienie i szok że warzywa rosną w ziemi, i że uprawa nie jest sterylna... Wg ciebie pracownicy powinni oglądać każde warzywo 5 razy między każdy zakamarek żeby usunąć robaczka wielkości główki od szpilki? Chodząc codziennie po dworze jakiś mały owad wpadnie ci do ust i nawet o tym nie wiesz
@Dejt współczuję. Masz 100% racji a exwykopki bronią firmy, która dyma klienta
Kiedyś w pizzy w restauracji miałem kawałek folii. Jedyna reakcja, to przepraszam i tyle. Podejście do klienta w naszym kraju to z reguły dowcip, ale patrząc na komentarze, chyba rozumiem, dlaczego.
@Dejt niektórzy jak widzę by to ojebali razem z robakiem i podziękowali, że tak tanio xD
Kolejny, który dowiaduje się, że warzywka rosną w ziemi
@AureliaNova to nie znaczy, że trzeba je wpierdalać razem z ziemią.
@Dejt brakowało w Macro te 0.01 g białka to robaka dorzucili
@Dejt samemu robić jedzenie, a nie kupować pudełka. 20 złotych wydałem na składniki, a jedzenia było na dwa korpo dni https://www.hejto.pl/wpis/salatka-z-brokulami-i-kurczakiem-skladniki-brokuly-kurczak-w-panierce-oliwa-z-ol
@Dejt w sumie bardziej bulwersuje mnie skandaliczna opłata za dowóz, niż "wypadek" z robakiem. Takie rzeczy się zdarzają, a jebanie dziesiątek klientów na jednym osiedlu za tą samą usługę to chamstwo, bo wrzucasz część ceny diety do ceny dowozu nie podając tego w podstawie oferty
@sasik520 a to nowość. Kilku znajomych miało incydent i zawsze przeprosiny + cały hajs za posiłki był zwrócony. Sam miałem dwie sytuacje (do tego w tej samej restauracji xD) - jedna, to kawałek szkła na talerzu, a druga to włos ciągnący się przez 3 kawałki pitcy. Kasa od razu zwrócona z przeprosinami i grubym opierdolem kucharzy
Zaloguj się aby komentować