@Seele surstörmming
Powinni Im wódkę zrzucać, nawet nie musi być metanol.
Genialne 🙂
Jadł to ktoś?
Podobno to sie je mokre.
Ciekawe czy pod dobry samogon podejdzie...
@w0jmar znam osoby co jadły. moja puszka zbyt obła się zrobiła by ją otwierać (ryzyko wybuchu XD).
Fakty są takie:
-
śmierdzi bardzo (na prawdę bardzo bo nawet kilkadziesiąt metrów od moejsca otwierania)
-
aby się nie zrzygać trzeba najpierw oczyścić kichy ryb (mało kto to robi i dla tego rzygają na filmikach)
@argonauta też mi spuchła jak skurwesyn, to chyba normalne. Psiknęła lekko smrodem przy otwieraniu, nie było żadnego wybuchu.
Wg mnie smakowało jak obsrany odbyt. W smaku było slone, ale podczas jedzenia wdziera się w nozdrza tym gównianym zapachem.
Otwierana w letni dzień, ściąga muchy z kilometra.
2.5/10 nie polecam
@Carl nie no ona lekko powinna się obła zrobić, u mnie spuchła (wieka na około centymetr powinno wystawać), że była prawie kulą XDDD
prawdopodobnie w piwnicy było zbyt ciepło
@w0jmar przede wszystkim słone. Śmierdzi trochę, ale smakuje trochę mniej niż śmierdzi
@w0jmar prawidłowo to się puchę otwiera w pojemniku z zimną wodą i wyciągając kęsa z puchy opłukuje, bo jest w cholerę słone
w ten sposób nie jebie z kilometra jak narzygane na tacę po tygodniowej libacji alkoholowej
@argonauta @Carl fachowo nazywa się to bombaż
Zaloguj się aby komentować