Komentarze (14)

@chwastyodkuchni jak lubisz książki to spoko ale w internecie jest dużo przepisów tego typu.

@Lubiepatrzec Lubie mieć na papierze. W internecie w którym niby nic nie ginie, to jednak ogrom treści znika.

@chwastyodkuchni znika, bo blogi i filmy znikają a papier faktycznie jest "na zawsze".

@Lubiepatrzec A i jeśli użyłeś kupnej ricotty to jest trochę inna konsystencja niż domowej. Do amerykańskiej lazanii właśnie zacząłem robić sam i efekt jest lepszy.

@chwastyodkuchni Aż tak ambitny to nie jestem aby robić swoją rocottę do sernika

cee92761-dbda-4d36-8ea2-79949b927830

@Lubiepatrzec Kwestia tylko organizacji pracy i czasu. To są jakieś farmazony, że człowiek musi 8h spać xD

Dziwne, wygląda całkiem świeżo, a nie starożytnie.

@Lubiepatrzec Znaczy on taki, jak wino? No i skąd miałem wiedzieć?

Polecam kanał tasting history, wyżej ktoś polecił książkę od tego samego gościa

Zaloguj się aby komentować