#wpiszdupy
@Acrivec #nowywlascicielhejto ma wszystko, proszę.
@moll a mi podpowiedz jak najlepiej kisić tarte ogórki na zupki. Zetrzeć i kisić, czy kisić i zetrzeć?
@plemnik_w_piwie kisić i zetrzeć bezpośrednio przed użyciem do zupy
@moll nie, chce miec już starte w słoiku. Bo tak to ja umiem, tylko chce miec już z bani to przecieranie przed każdą zupką. Tak jak I rosół mrożę. Wiesz, intermediaty nastockowane, szybsza produkcja
@plemnik_w_piwie to brzmi kosztem jakości
@moll no chce spróbować:)
Rosół się mrozi zajebiscie, smakuje jak prosto z gara. Zawsze trzymam kostkę w zapasie, w razie potrzeby szybkiego obiadu. I jako baza do zup. Pomidorówkę na tym i na passacie się robi w 10 minut. I jest b.smaczna. moje gnojki lubią też ogórkową, a wiem, że ludzie mają w słoikach tarte kiszone ogorki. Nawet takie kupić można. Więc szukam protipów jak najlepiej je zrobić;) A w necie zdania podzielone. Liczyłem że masz expa w tym temacie
@plemnik_w_piwie nope. Nie mogę jeść kiszonek, więc nie robię, żeby potem nie cierpieć
Ale w tym układzie potarte bym kisiła, w ten sposób nie ma mieszasz tyle we florze bakteryjnej i to ma szansę dłużej się utrzymać, ale to taka moja chłopska logoka
@bartek555 sprawa jest xD
@moll CO GO WOŁASZ I ZDRADZASZ PLAN CO TO MA BYĆ ZDRAJCA
@Acrivec ja już mu pokazałam cycki, nawet zawołałam, niech się teraz rewanżuje xD
@moll jakbyś pokazywała kiedyś stupki to wołaj.
@moll spróbuję inną metodę
@AdelbertVonBimberstein takie najlepiej prosto z ogródka
@AdelbertVonBimberstein nie powinieneś zdradzać tak o kozaków starej xD
@Acrivec powodzenia
Zaloguj się aby komentować