#gotujzhejto #jedzenie #nietylkomielonka
Można kawałeczek Regin’y kierowniku?
@ErwinoRommelo Jak najbardziej, częstuj się pan.
@ErwinoRommelo bierz i tak sie nie zorientuje
@SuperSzturmowiec ale to nie ładnie a dzisiaj moim celem było być dobrym erwinkiem
@MarianoaItaliano I tak trzeba żyć! Też bym znieważył ten włoski placek toną dodatków, jakbym chciał oryginalną pizzę to bym do Włoch poleciał
@moderacja_sie_nie_myje Nie no ja wiem, tylko po co kupować wtedy włoskie salami i mozarellę di bufallo jak można pierdolnąć szynkę konserwową i goudę skoro i tak sos czostkowy zabije wszystko
@MarianoaItaliano Pewnie zachwycałbym się delikatnym smakiem mozarelli di bufallo i przewracał oczami nad tym salami ale jednak jestem prostym człowiekiem, swoją barkę pozostawiam na brzegu i pizzę to lubię z goudą, konserwową i kukurydzą w koncentracie pomidorowym
@moderacja_sie_nie_myje Wbrew pozorom to jest właśnie bardzo prosta kuchnia, może za prosta jak na polskie podniebienie
@MarianoaItaliano ODDAJ MI TĄ PIZZĘ CZŁOWIEKU
@MarianoaItaliano
Napoletany nie lubicie bardziej?
@GordonLameman Zależy, tamtą musze robić na węglowym grillu zamiast na gazowej części, ta jednak te 5-7 minut musi poleżeć w piecyku po rozgrzaniu, tamta góra dwie minuty.
@MarianoaItaliano
ja wrzucam na grilla na 2-3 minuty, mój grill robi nieco ponad 400 stopni
@GordonLameman Ten gazowy na maksa dochodzi do około 300 ale węglowy do 400 mi wskakuje spokojnie tylko nie zawsze mi się chce palić - dzisiaj padało więc ciężko by węglowego się paliło, bardzo by dymił
o zesz ty w morde jeza. teraz to juz nie chce byc mezem @moll, teraz chce byc twoja zona
@bartek555 niech Wam się darzy xD
@MarianoaItaliano czy ja dobrze widze ze to BBQ ktore tak goraco polecam
Moje mam juz 7 lat, mam nadzieje ze nowe modele nadal trzymaja dobry poziom materialow i wykonania.
@Mielonkazdzika Tak, ten sam ;) Pisałem nawet zeszłym razem ;)
Zaloguj się aby komentować