Dziś znowu pizza
jak zwykle pieczona na dwa razy, jak zwykle mąka i drożdże caputo.
wyszła wyśmienicie, chociaż przed wyrobieniem kuli ciasta miałem problem bo trochę źle rozmieszałem składniki. Ale wszystko wyszło okej.
#gotujzhejto #kuchnia #jedzenie #pizza
jak zwykle pieczona na dwa razy, jak zwykle mąka i drożdże caputo.
wyszła wyśmienicie, chociaż przed wyrobieniem kuli ciasta miałem problem bo trochę źle rozmieszałem składniki. Ale wszystko wyszło okej.
#gotujzhejto #kuchnia #jedzenie #pizza
musisz bardzo lubić cebule
@def
nie ma pizzy bez cebuli
a co do czosnku to racja, chciałem spróbować w ten sposób, ale lepiej jak jest na sosie a pod salami.
@GordonLameman ile średnicy? Wygląda na 20 cm
@szymek niej więcej 27-28cm
nie robię większych bo moja łopatka ma 35 cm szerokości
jeśli lubisz ostrzejsze smaki, to polecam spróbować połączyć kiełbasę nduję z czerwoną cebulą.
Zaloguj się aby komentować