Dziś wpadł “rustykalny”. Z kminkiem i miodem. Pszenno żytni na zakwasie. Muszę poprawić nacięcia bo wygląda jak naznaczony przez zakon krzyżacki.

#bojowkapiekarska
e6c67eaf-678c-4252-8d57-a596e2557944
ciszej

@Nervous99 kminek to zbrodnia ale ten bochen jest piękny

Michumi

@ciszej sam jesteś zbrodnia kurła. Kminek w chlebie i smażonych serach to mistrz

ciszej

@Michumi fuj pewnie rodzynki w serniku też lubisz

Michumi

@ciszej bez rodzynek uznaję tylko sernik baskijski

Nervous99

@ciszej A najlepsza pizza to ta z ananasem !

ciszej

@Nervous99 ostatnio w Grecji zamówiłam pizze z pomarańczą, po tym już nic na pizzy mnie nie zaskoczy. Dostałam placuszek taki drożdżowy ale cieńszy niż te polskie tradycyjne pizze


Za to w Szwecji u araba była opcją pizzy z bananem gdzie ten świat zmierza!

ciszej

@Nervous99 pasta la vista!

bartek555

ale wy mnie denerwujecie z tymi chlebami, potem cala klawature mam zasliniona.

Nervous99

Nie pamiętam jak smakuje z, więc testowo dodałem. Jak się nie przyjmie będzie prezent dla teściów :P

Michumi

@Nervous99 i co

Kminek petarda, nie?

NIE??

Nervous99

@Michumi Jest przekozak ! Teraz nawet do herbaty będę dodawał ! 😅A tak poważnie, w tej ilości w której dałem jest okejo, ale więcej mógłby męczyć.

Michumi

@Nervous99 Nie no oczywiście wszystko z umiarem chociaż ja na przykład na ser smażony w sensie ten taki do smarowania na z pudełka albo własnoręcznie robiony to jeszcze na kanapkę dosypuje szczyptę na wierzch

Nervous99

@Michumi Ty chory zwyrolu ;)

Michumi

@Nervous99 Mój brat jest tego samego zdania co ty kiedyś trafił na jedno dosłownie jedno ziarenko kminku w padzie chleba i wypierdolił całe Bochenek

Zaloguj się aby komentować