travel_learn_wine

Super hobby! Ale bym zjadł se takiego wędzonego kurczaka

FulTun

@Odpad_selektywny Cały dzień czekania

7c6514b1-4126-4383-a012-9416483ad9c3
Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany

@FulTun jak caly dzien? 3 godziny wędzenia i godzina parzenia.

Odpad_selektywny

@travel_learn_wine zapraszam xd

Artic

Wiesz ile toksyn dostaje się do mięsa?

peposlav

@Artic dzięki temu jest smaczniejsze

dzordzbob

@Artic na przykład jakich i kiedy one powstają?

Mowi

@Odpad_selektywny w jakiej temperaturze ten kurczak jest robiony? Czy jesteś pewny, że salmonella się wybije?

Odpad_selektywny

@Mowi wszystko po wędzeniu jest parzone, kurczak do 72-73*C

7Ra

@Artic no i co? Masz jedno życie i chcesz je przeżyć bez zjedzenia ani jednego wędzonego udka? XD

Zaloguj się aby komentować