@ElektrolizatorDwuczlonowy maja ciekawe burgery tygodnia. Jakieś dziwne kombinacje i to daje rade
A to nie tak, że one są po prostu większe, niż gdzie indziej?
@ElektrolizatorDwuczlonowy Dawno już nie byłem w Moa, ostatnio w ogóle rzadko jadam na mieście. W Moa podobało mi się przede wszystkim to, że te burgery są "szersze", niż "wyższe", przez co łatwiej je jeść. Mięso było pyszne, soczyste. Mniejsza ilość sosu powodowała, że można było go wyczuć, ale nie wysuwał się na pierwszy plan i nie wylewał się z burgera. Ponadto wprowadzili ciekawe połączenia, jak np. dodanie buraka z serem i ananasem, co swego czasu mocno się wyróżniało.
@ElektrolizatorDwuczlonowy SZAMAni to 10/10 jeśli chodzi o te z szarpanym mięsem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ElektrolizatorDwuczlonowy też nie czaję fenomenu Moa. Nawet Pasibus dalej smakowo bije Moa na głowę, a jakość tam spadła na pysk. Moa to po prostu duże burgery o średnim smaku. Lepiej iść do LTD czy soczewki.
Moa niestety nie jest już takie jak przed pandemią, zaczęli oszczędzać
@Ogau nie no, szanujmy się. Pasik od jakiegoś czasu to straszny paździerz, na dodatek drogi. Ale w Moa jakość też podupadła ( ͡° ʖ̯ ͡°). Dobrze, że jest Soczewka która non stop trzyma ten sam wysoki poziom
@garnek_bigosu ostatni raz jadłem w pasibusie jakoś pół roku temu i w Moa też gdzieś tak. Nie było porównania nawet, tak słaby był burger z Moa.
Zaloguj się aby komentować