Dlaczego Polacy nie potrafią zrobić dobrego kwasu sprzedawanego komercyjnie?

#kwas #chleb #picie #zdrowie
d5cf23d2-8bce-4fd6-af2b-8a4d15655c4b
sierzant_armii_12_malp

@bobse Bo u nas się raczej kompot robi.

cebulaZrosolu

@bobse bo żaden kwas chlebowy nie może być dobry. Bleeeeeeee ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Marcowy_Kot

O to rozszerzyles moj horyzont, do tej pory myślałem, że kwas Gira Imperial oraz kwas od Gubernija, oba w szklanych butelkach to są dobre (i akurat byly w osiedlowym sklepie), ale patrząc na skład to umywają się do tego co wkleiłes teraz muszę sprawdzić ten co wkleiłes.


@bobse kwasy w plastikowych butelkach to popluczyny. Serio.

b374329e-5f79-4e03-8f7e-0e89b79a85e4
dotevo

Nigdy nie ogarniałem jak ktoś może pić coś tak słodkiego. Ale ostatnio tata zrobił - wogóle nie słodkie, gorzkie o smaku kawy i goździków. Świetne :) takie można pić.

bobse

@dotevo sprawdź podpiwek

Zaloguj się aby komentować