#kwas #chleb #picie #zdrowie
@bobse Bo u nas się raczej kompot robi.
@bobse bo żaden kwas chlebowy nie może być dobry. Bleeeeeeee ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bobse to coś nawet koło kwasu chlebowego nie stało. To zwykła woda z cukrem. W kwasie chlebowym nie może być konserwantów, bo naturalny kwas chlebowy jest probiotykiem. Tu masz dobry dobry i prawdziwy: https://polkawarmia.pl/produkt/kwas-chlebowy/
O to rozszerzyles moj horyzont, do tej pory myślałem, że kwas Gira Imperial oraz kwas od Gubernija, oba w szklanych butelkach to są dobre (i akurat byly w osiedlowym sklepie), ale patrząc na skład to umywają się do tego co wkleiłes teraz muszę sprawdzić ten co wkleiłes.
@bobse kwasy w plastikowych butelkach to popluczyny. Serio.
Nigdy nie ogarniałem jak ktoś może pić coś tak słodkiego. Ale ostatnio tata zrobił - wogóle nie słodkie, gorzkie o smaku kawy i goździków. Świetne :) takie można pić.
@dotevo sprawdź podpiwek
Zaloguj się aby komentować