Dawno nie bylo
Hydracja 75% niestety nie spełniła moich oczekiwań. Ciasto bylo za bardzo soft a za mało crunchy, przez co trochę mniej mi smakowało, było trudniejsze w formowaniu placka oraz jak za długo trzymałem na łopatkach z zestawu do piecyka to się przyklejalo przez co jedna pizza mocno ucierpiala.
Nie polecam ale to może kwestia gustu
Te pizzunie już z nowego ciasta, hydr 72% i od razu czuć różnice na plus w bardziej chrupiącym brzegu
Dobrej jakości oliwki biją na głowę te marketowe i niby to wiedziałem ale różnica jest ogromna!
#pizza #hejtopizza
Hydracja 75% niestety nie spełniła moich oczekiwań. Ciasto bylo za bardzo soft a za mało crunchy, przez co trochę mniej mi smakowało, było trudniejsze w formowaniu placka oraz jak za długo trzymałem na łopatkach z zestawu do piecyka to się przyklejalo przez co jedna pizza mocno ucierpiala.
Nie polecam ale to może kwestia gustu
Te pizzunie już z nowego ciasta, hydr 72% i od razu czuć różnice na plus w bardziej chrupiącym brzegu
Dobrej jakości oliwki biją na głowę te marketowe i niby to wiedziałem ale różnica jest ogromna!
#pizza #hejtopizza
Nie kuś do obżarstwa szatanie! A kysz!
@Bankrut.pl Skąd takie fajne oliwki?
@Enzo Akurat te dostałem w prezencie od kumpla, mam to szczescie, że maja hurtownie w włoskimi artykułami w Lublinie i nie muszę zamawiać dobrej mąki, pelati i innych składników gdzieś w internecie itp. Zobacz stronkę wloskiklimat.pl
@Bankrut.pl Przez ciebie od tygodnia na YouTube oglądam Vito a dzisiaj kupiłem 2 kg mąki 00. (☞ ಠ_ಠ)☞ Nie wiem czy polecam, bo ciasto będę robił jutro (◔‿◔)
@exprenpn dobrzeeee
Zaloguj się aby komentować