#gotujzhejto #gotowanie
Bedzie pierdzone
Czuję swój pot po rowerowaniu
@Pajra czeaj, po rowerowaniu jebiesz grochówka? Xd
@pawel-l-1 grochówa w ilości jak dla batalionu
@lagun trudno zrobić mało
@pawel-l-1 hmmm grochowa. Czuję zapach :)
@pawel-l-1 Polskie Founde?
@Opornik nie dodałem skarpet
Opie bandyto!
Wrrr grochówka którą je się widelcem...
@bagela to dobrze czy źle?
Bardzo dobrze 😁
@pawel-l-1 zrobiles grochowke w kociolku? Kyrie elejson
@GrindFaterAnona chciałem sprawdzić czy przejdzie zapachem ogniska
@pawel-l-1 nawet nie pytam czy przeszedl. Na pewno pachnie pieknie. Smakuwa
@GrindFaterAnona muszę Cie rozczarować, wydaje mi się że nie przeszedł 😒 ale może to być mylne odczucie. Gdy stoi się przez 3h przy ognisku to potem ciężko, żeby cokolwiek przebiło zapach dymu.
Czy ja tam widzę grochówkę?
@Half_NEET_Half_Amazing tym razem grochówka, dobrze widzisz xd
@pawel-l-1
coś pięknego..
Gratuluję, ale z drugiej strony żałuję. Bo nie zjem :(
@Bercikk wyszło tyle, że starczy i dla Ciebie!
@pawel-l-1 taa, aż tu czuć, że to jadłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanNiepoprawny paaaanie, nie pytaj xd
@pawel-l-1 nieźle! Załóżmy sobie społeczność kociołkowców xD
@Barcol dobrze Cie kojarzę, kolega od perfum? Nie będziesz dodawał żadnych oud i innych takich? Xd
Co do spolecznosci jestem jak najbardziej za, chętnie też podpatrzę co ktoś robi, bo powoli kończą mi się pomysły 😁
@pawel-l-1 XD
Tak, trafiony zatopiony
Przepis na gulasz perfumiarza:
- Wypsikać się Kourosem
- iść do Biedronki po składniki
- jeżeli nie dostaniemy komplementów to iść do Lidla
- jeżeli nadal nie dostaniemy to zwiększyć dawke Kourosa
- powtarzać do uzyskania efektu
- aha, składniki zagotować, czy coś tam podobnego z nimi zrobić
Obiecuję nie mieszać hobby
@Barcol jeszcze mi może powiedz ze kouros tak daje, że przestawia w biedronce palety na zastawionych alejkach, to wiem w czym robić zakupy xd
Ile taki kociołek? Warto? Też się zastanawiam nad takim
@Dzika_kaczka_bez_dzioba sam sprzęt to jakieś 200 blaszek z orzelkiem. Mam jeszcze takie mobilne palenisko i jedno z drugim się dobrze ustawia. Czy warto? Jak masz z kim opierdolic taki kociołek, to jasne że warto! Według mnie najlepsza pora to pomiędzy październikiem a marcem, zimowe ogniska mają swój klimat. Jedyny minus tego sprzętu jest taki, że jak nie masz nawyku do umycia po sobie od razu po jedzeniu i zajdzie Ci rdza to potem jesz z metalicznym dodatkiem xd mycie i konserwacja to podstawa. Zwykły olej kuchenny robi robotę żeby go odpowiednio przechowywać
Zaloguj się aby komentować