Na początek idzie rogalik z domowego ciasta półfrancuskiego:
@Drozdzon fajne rogale, jadłbym! Jak masz dobry przepis na domowe ciasto to chętnie przygarnę
@Drozdzon Ale blacha to nówka.
@Drozdzon dej rogala
@Dzienpachniejakpoczatek nie nówka tylko myta
@TheLastOfPierogi przymierzam się do robienia ponownie ich, zawołam jak dodam relacje z przepisem
@Drozdzon tylko Michauowi nie pokazuj
@Drozdzon No i bym uwierzył w to mycie gdybym porażek nie miał. XD
@Drozdzon dej przepis na rogala ( ͡o ͜ʖ ͡o)
@Drozdzon wspaniale rogale, rób więcej
@Drozdzon twój nick wskazuje żeś specjalista więc spytam czy masz może przepis na buły jak z subway? Próbowałem robić sobie sam coś z ich menu ale w bagietce to chujnia wychodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kamin tam jest kilka rodzajów pieczywa, któraś konkretnie cię interesuje? Zakładam ze w tych bułkach są stabilizatory i inne dodatki pozwalające na długi termin przydatności i dopracowany proces produkcji.
@Drozdzon zwykła najprostsza. Chodzi mi o miękkość i pulchność a nie o konkretny rodzaj buły
Zaloguj się aby komentować