NrmvY
★Kosmonauta
Co zrobić żeby tani burger z biedry wyglądał na kraftowego burgera za 10 złotych.
Do biednego plasterka mięsa ze szczura i sera spod napleta, wystarczy dodać kilka składników, ciut przypraw i prezentuje się to dużo lepiej. Mięcho i bułki opiec w opiekaczu zamiast grzać w mikrofali i od razu poprawia się ich strona wizualna.
Do biednego plasterka mięsa ze szczura i sera spod napleta, wystarczy dodać kilka składników, ciut przypraw i prezentuje się to dużo lepiej. Mięcho i bułki opiec w opiekaczu zamiast grzać w mikrofali i od razu poprawia się ich strona wizualna.
@NrmvY czyli generalnie wymienione zostały wszystkie składniki i jest burger marzeń, no nie powiem xD
@vinclav nie no zostało mięso ze szczura i ser spod napleta, dołożyłem więcej sera i składników po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Burgera sztućcami?
@Z_buta_za_horyzont no raczej
Zaloguj się aby komentować