Pytanie,czy to jest zły produkt bo się psuje czy dobry bo ma mało konserwantów?
@myoniwy Skoro pleśnieje po terminie to raczej dobry jakby pleśniał przed terminem to by można było się zastanawiać xD
raczej kiepsko wykonane. Biedronka to ostatnie miejsce gdzie bym kupował taki produkt
@myoniwy Co to jest?
@myoniwy Dobry. Mało konserwantów. Kupowałam czasami chlebek arabski
Miał w składzie mąkę, wodę, olej słonecznikowy i sól. Termin przydatności miał 5 dni od produkcji i 6 dnia już nie nadawał się do jedzenia, bo zaczynał plesniec. Więc Twoje ciasto na plus
@myoniwy jeśli to jest z jakimiś owocami w środku to i tak długo wytrzymało to ciasto. Domowy placek z owocami też po kilku dniach by zapleśniał. Zależy też gdzie to trzymałeś czy w chłodnym miejscu czy nie. Ale ogólnie to wygląda na to że ten placek raczej dobry jak po tygodniu pleśnieje tak jak normalne domowe ciasto
Wygląda jak jakaś strucla. One tak mają, że są na krótkich terminach i to normalne. Generalnie dobre ciasta, ale faktycznie trzeba dość szybko zjadać.
@Legitymacja-Szkolna @LukB @R8Ozd25vIENpxJkgdG8gb2JjaG9kemk
Ciasto serowe. Trzymane w szafce, temperatura pokojowa
@myoniwy
Ciasto serowe. Trzymane w szafce, temperatura pokojowa
to moim zdaniem jak najbardziej mogło się popsuć w szczególności że jeszcze w szafce to było w temperaturze pokojowej moim zdaniem to jeśli nie ma żadnych konserwantów to maks 3-4 dni w takich warunkach. I z tego co widać to tak właśnie jest że to ciasto po 3-4 dniach nie nadaje się do jedzenia
@myoniwy bardzo dobry, będziesz po nim widział dźwięki
Zaloguj się aby komentować