Krajanka z pigwy pod nalewkę?
@AndrzejZupa w planach był syrop, nalewki nie umiem chyba, że podrzucisz jakiś przepis
@Sofie rób syrop. Z takich kawałków to nalewka chyba po roku macerowania ¯\_(ツ)_/¯
Ja robię z gotowego soku tłoczonego na zimno, ale nie z pigwy bo to ma za mało siary, ale z pigwowca (wgniata w glebę).
@AndrzejZupa w sumie to pigwowiec ale jest go tak mało że chyba by nie było sensu. Swoją drogą ciekawy pomysł żeby robić z soku tłoczonego
@Sofie moja propozycja Zośka - “zrób paczkomat” jak chcesz i wyślę Ci sok. Spróbujesz i daj znać ludzią.
Nie ma ukrytych danin, tylko Twój koszt dosłania. ¯\_(ツ)_/¯
Pasuje?
@AndrzejZupa no baaa! powiedz jakiej wielkości paczka
@Sofie jakieś 16x20x5 czyli pewnie tzw średnia jak wrzucę w karton, ale lepiej sprawdź. Na fotce worek 3l z tłoczni .
@AndrzejZupa wysłałam kod do paczkomatu w wiadomości
Paczka średnia będzie jak znalazł
Hmmm. Myślałem, że to ziemniaki.
Zaloguj się aby komentować