Zawsze zaczyna się od jednego składnika.
Ostały mi się 3 pęta kiełby i już im tak czas spożycia dochodził do mety a żal wyrzucić bo znakomita.
Jak już się rozpędziłem z krojeniem kapełsty to się do 5l gara nie zmieściło, a gdzie boczek czy jakaś sztuka mięcha? xD
#gotowanie #gotujzhejto #kontrolabigosu #bigos #szwedzkikucharz
@VonTrupka Już można czy jeszcze raz będzie kasowane
@Pomidor__ już można
tzn kapucha jeszcze twardawa
a tak srsly to się zreflektowałem że społeczności nie zmieniłem a nie da się zmienić podczas edycji
jak już wywaliłem i dodałem jeszcze raz wpis to akurat wpadło powiadomienie, że dodałeś komentarz w poprzednim
co za balet xD
Na co się tak wqrwiłeś ja się pytam?
@Byk aaaaa na samego siebie
takie kucharzenie to zawsze godziny krojenia, smażenia, krojenia, poparzonego języka, smażenia, poparzonych ust, a na końcu pół kuchni upieprzone ヽ(`⌒´メ)ノ
więcej szczęścia niż rozumu, bo za każdym razem jak frajer liczę, że jak już naostrzę nusz to ciach trach i za 3-4 godzinki można wcinać bigosik
ta xD
@VonTrupka perpetuum mobile odkryłeś! Zaczynasz gotować, wqrwiasz się, najesz się i znowu zaczynasz gotować, powtórz.
@Byk z vontrubeczką nie ma tyle pieprzenia (´・ᴗ・ ` )
Zaloguj się aby komentować