#jedzenie #upomidora
@Pomidor__ do kompletu coś sfermentowanego do picia xD
@moll A wpadnie coś po 22
@Pomidor__ jeszcze ser spleśniały by się przydał.
@Astro Spleśniałego nie mam, ale mam jeden twardy jak kamień. xD
@Pomidor__ ehhhh idę do Polish shopu po kiszone przez ciebie
@UmytaPacha To małosolne.
@Pomidor__ małosolne są mniej dobre
@UmytaPacha xD
@UmytaPacha mniej to nawet dyplomatycznie brzmi xD
@Pomidor__ @moll podróż odbyta
@UmytaPacha Ale u Ciebie jeszcze widno.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha dobre chociaż te kupne?
@UmytaPacha małosolne są niepełnoletnie
@wonsz co jest dobrym argumentem, że niegotowe do konsumpcji
@Lubiepatrzec dobłe
@UmytaPacha to wybierz sobie takiego najładniejszego, twardziutkiego dryblasa i zjedz na zdrówko
@UmytaPacha Weź Żuławskie z lisciem wisni w składzie - gazują na otwarciu, chrupią podczas jedzenia i w ogóle są wgm tak pysznie kwaśne, ze warte £4 za słoik.
ps.-Jeśli o takowych nikt w twym polishopie nie słyszał, to weź te od babuni...trudno.
psps. - Jeśli edmal-od-babuni tez nie będzie, to... ekhm.. znowu skończysz w woreczku...;p
@Marshalist no przecie na zdjęciu są edmal babuni : v
żuławskich nie widziałam nigdy - edit: może jednak widziałam i nie wiedziałam że taka nazwa, ale to duże słoje są
@Lubiepatrzec twoje zdrówko
@UmytaPacha dziękuję
>może się znajdzie jeszcze
@Pomidor__ i stara musztarda (´・ᴗ・ ` )
jak niedokiszone to może chociaż dużosolne wyszły? (⌒ ͜ʖ⌒)
Wygląda jak spoko kolacja
Zaloguj się aby komentować