@maximilianan daj fotki "po". Tak ciemna marynata (jak na słodkim) wróży tylko przypalanko.
@szczelamseczasem to jest w połowie :Dna końcu nie była przypalona, ciemny sos był od sosu sojowego. Tak wygląda skończone
@maximilianan "ciemny sos był od sosu sojowego."
Dziwne, że aż tak się trzymał mięcha. Ostatnio to samo spierdoliłem, bo miodu dałem. Obstawiałem miód, lub sojowy z miodem (terijaki). Wczoraj jakoś to ogarnąłem na grillu i najpierw w żaroodpornym dałem z tłuszczem (180 stopni, 30 minuten) i dopiekłem na ruszcie kolejne 10.
Ziemniaczki super wyglądają
@szczelamseczasem niżej napisałem, że było na bazie sosu sojowego i miodu
Wyszły kozackie. Najpierw na patelni (moja mama zaczęła robić, nie było to optymalne) i potem na 15 minut do 150 stopni w piekarniku (odkryte), po 10 minutach były posmarowane na nowo glazura.
@maximilianan Kurczak w miodzie?
@Mr.Mars w glazuro-sosie na bazie sosu sojowego i miodu
I co, było dobre?
@Dynamiczny_Edek było git
mmm, ale palka
Zaloguj się aby komentować