Ale to będzie dobre!

#gotowanie #jedzenie
7165a09b-3e63-4078-b54f-aefa7320807c
szczelamseczasem

@maximilianan daj fotki "po". Tak ciemna marynata (jak na słodkim) wróży tylko przypalanko.

maximilianan

@szczelamseczasem to jest w połowie :Dna końcu nie była przypalona, ciemny sos był od sosu sojowego. Tak wygląda skończone

7c0fb7e9-37db-4691-bfd3-1002b3dd5930
szczelamseczasem

@maximilianan "ciemny sos był od sosu sojowego."

Dziwne, że aż tak się trzymał mięcha. Ostatnio to samo spierdoliłem, bo miodu dałem. Obstawiałem miód, lub sojowy z miodem (terijaki). Wczoraj jakoś to ogarnąłem na grillu i najpierw w żaroodpornym dałem z tłuszczem (180 stopni, 30 minuten) i dopiekłem na ruszcie kolejne 10.

Ziemniaczki super wyglądają

maximilianan

@szczelamseczasem niżej napisałem, że było na bazie sosu sojowego i miodu no i oliwy xd


Wyszły kozackie. Najpierw na patelni (moja mama zaczęła robić, nie było to optymalne) i potem na 15 minut do 150 stopni w piekarniku (odkryte), po 10 minutach były posmarowane na nowo glazura.

Mr.Mars

@maximilianan Kurczak w miodzie?

maximilianan

@Mr.Mars w glazuro-sosie na bazie sosu sojowego i miodu

maximilianan

@Dynamiczny_Edek było git

Zaloguj się aby komentować