4h to jednak za krótko na małosolne. Ale już w ogóle nie ma smaku surowego ogura. 8h pownno już być fajne. Polecam spróbować chociaż raz marynowanie w próżni. Wyciąga powietrze z ogóra dzięki czemu solanka szybciej dostaje się tam, gdzie trzeba.
#jedzzhejto
d5db6d74-ea51-4d40-b7df-de759087e118
a090b392-1c2f-44de-b33f-8d80d55e17ac
Felonious_Gru

@ErwinoRommelo dzięki za kciuki, podziałało

ErwinoRommelo

@Felonious_Gru takie chrupiące najlepsze ! Do tego właśnie fryteczki kotlecik i się żyje.

bartlomiej_rakowski

Fajne i ciekawe połączenie. Smacznego dla jego!

Felonious_Gru

@bartlomiej_rakowski resztki z grilla plus resztka frytek, a sobie jakiś gotowy makaron wygrzebałem xdd


Obiad po zerowej linii oporu. Ale najważniejsze, że smakował wszystkim

Acrivec

4h? Po 4 miesiącach bym tego jeszcze małosolnymi nie nazwał

Felonious_Gru

@Acrivec tak se myślę... Może dodaj soli następnym razem xd

Zaloguj się aby komentować