4h to jednak za krótko na małosolne. Ale już w ogóle nie ma smaku surowego ogura. 8h pownno już być fajne. Polecam spróbować chociaż raz marynowanie w próżni. Wyciąga powietrze z ogóra dzięki czemu solanka szybciej dostaje się tam, gdzie trzeba.
#jedzzhejto
#jedzzhejto
@ErwinoRommelo dzięki za kciuki, podziałało
@Felonious_Gru takie chrupiące najlepsze ! Do tego właśnie fryteczki kotlecik i się żyje.
Fajne i ciekawe połączenie. Smacznego dla jego!
@bartlomiej_rakowski resztki z grilla plus resztka frytek, a sobie jakiś gotowy makaron wygrzebałem xdd
Obiad po zerowej linii oporu. Ale najważniejsze, że smakował wszystkim
4h? Po 4 miesiącach bym tego jeszcze małosolnymi nie nazwał
@Acrivec 4h
@Acrivec tak se myślę... Może dodaj soli następnym razem xd
Zaloguj się aby komentować