2,5kg brykietu z marketu za jakieś 14zł, gdzie weberowy kosztuje 50zł za 4kg i ma być super hiper, a nie ma takich temp.
Myślałem, że termometr popsuty, ale jednak nie XD Prawie 500*C na brykiecie, a gazownicy dupa cicho ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Nie, zdjecie nie jest przekłamane - chłop pokazuje zimny grill i pierdoli o 500*C xD
#grill
Myślałem, że termometr popsuty, ale jednak nie XD Prawie 500*C na brykiecie, a gazownicy dupa cicho ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Nie, zdjecie nie jest przekłamane - chłop pokazuje zimny grill i pierdoli o 500*C xD
#grill
@dru_gru Pizze robisz?
@Pan_Tomat właśnie nie XD chciałem tylko rożen brudny przepalić i byłem ciekaw ile t en brykiet wyciągnie, bowiem ziomki z grill bastards zachwalali tego markeciaka. Gdzie zwykle z webera to maja wszystko. Rozpalenie brykietuy jakies 30min od podpalenia pod kominem, te około 500*C od zamkniecia pokrywy w 4min maks. Z ziomkiem staliśmy i jak dzieci darlismy morde "uuuu kurwaaa rośnie, już___**C" xD
@dru_gru A jaki to markeciak?
@Pan_Tomat Dostępny w Auchan
@dru_gru W Kauflandzie po 9,9 w promocji.
Zaloguj się aby komentować