@314159 xDDD
Zaloguj się aby komentować
@314159 xDDD
Zaloguj się aby komentować
@314159 mam to samo, drobna rzecz, ale denerwująca ;). Firefox, więc chyba niezależne od przeglądarki.
Zaloguj się aby komentować
@314159 napisz coś więcej a najlepiej podaj swój przepis. Jakiego mleka używasz? Uht?
Za mało danych, Panie... :-)
@314159 jeżeli białko się ścina to etanol ma za duże stężenie i tu jest problem. Ja bym zmniejszył stężenie o 10 stopni i zobaczył wtedy, czyli trochę rozcieńczył etanol, ale niedużo.
@Navane @anervis problem w tym, że niezależnie od przepisu mi się ścina. ale zazwyczaj uht. czy woltarz dodawanego alkoholu ma znaczenie, skoro od razu jest mieszane wszystko? na chłopski rozum, to tylko ostateczny procent powinien coś zmieniać, a moje 30% nie wydaje się jakoś bardzo dużo.
Zaloguj się aby komentować