Zdjęcie w tle
Semicolon

Semicolon

Fenomen
  • 389wpisy
  • 1406komentarzy
Wszedłem z ciekawości i się nie zawiodłem. Na prawdę takie rzeczy trzeba tłumaczyć ludziom? Gdzie my zamierzamy

#onet #gotowanie #heheszki #codo ...
d8c83efb-218e-4e28-8fbc-a37f5a2f6f68
tankowiec_lotus

@Semicolon Wiesz, kolega na studiach miał w pokoju ziomka który co weekend woził brudne ciuchy żeby mu w domu mama uprala i nie wiedział jak się gotuje parówki

Pirazy

@Semicolon gdybys mial troche wiecej stycznosci z miesem niz tylko kupienie i przerobienie na kotlety na drugi dzien to wiedzialbys ze nieraz okreslenie czy mieso sie zepsulo czy moze jest z nim wszystko ok nie jest takie proste. Chodzi glownie o wyrob domowych wedlin, gdzie mieso peklujesz np tydzien albo dwa. W ciagu kilku lat mojej przygody z tym tematem spotkalem sie juz z wieloma sytuacjami, gdzie sam musialem poswiecic troche czasu na lekture zeby okreslic, ze to co wydawalo mi sie objawem zepsucia okazywalo sie naturalnym procesem zachodzacym w miesie. I wyglada to roznie w zaleznosci czy jest to drob, wolowina czy wieprzowina wiec nie oceniaj tak pochopnie wszystkich swoja miara, chociaz wiem ze w tym artykule pewnie jest gowno napisane, jak to na onecie, stad zapewne Twoja reakcja

dziedzicpruski

@Pirazy Psucie się mięsa to proces jak najbardziej naturalny. Tak, że ten tego...

Pirazy

@dziedzicpruski widze kolega z tych co "nie wiem, ale sie wypowiem", chyba ze to mial byc zart, to nawet smieszny, ten tego...

prosto_w_srodek_dupy

@Semicolon tu nie chodzi o tłumaczenie tylko o kliknięcie

Zaloguj się aby komentować

Następna