Chyba zacznę je mrozić..
#sklepowysep
@Marshalist Z angus dobra cena
Owszem, całkiem przystepna przy tak stodunkoeo wczesnej godzinie.
20p za wolowine o poranku!?!?Jestes pewien, że nie pomylilo ci się jakimś filmem fantastycznym "Wolf Of Lidl" (gratki farciarzu:)).
Btw burgerów, które sklepowe buły hamburgerowe polecasz a których radzisz unikac, bo np rozpadają się podczas jedzenia..
@Marshalist: Trzeba iść zaraz po otwarciu i patrzeć tam gdzie przecenki, często też wtedy kupuje te boxy warzyw i owoców po 1.50 co stoją na parapecie przy kasach. Co do bułek Ja kupuje lidlowskie z sezamem, te droższe takie. jak będę na zakupach to ci cyknę foto.
Wiem chyba które masz na mysli- "De luxe" ? :,p. Jesli tak to jadłem je, ale niestety albo jakieś stare kupilem albo niedostatecznie lub zbyt długo je przypiekalem, bo rozpadały się po lekkim naciśnięciu palcami. To samo z resztą spotkało mnie z "brioszkami" z Sainsbury i Tesco. ¯\_(ツ)_/¯
Edit. Pa Marian, przeca to nie żodyn angus...oszukały nas te Łachudry...:p
@Marshalist: Cyknąłem ci zdjęcia które to :)
Dzięks, dam im w przyszłości jeszcze jedną szansę :p
Pięknie upolowane
@Marshalist w weekend byłem w UK ależ mnie zdziwko rypło jak w knajpie Wheterspoon Guinness z kija 3£ kosztował, toż to u nas zwykły siusiek droższy.
@MarianoaItaliano @Marshalist Najlepiej mieć znajomego w zakładzie mięsnym i stek rib eye za 1f, 3 kg polędwicy wołowej za 15f. Wagyu beef też bywa w okazyjnej cenie. Do tego dziczyzna. I na cały miesiąc grillowy zaopatrzysz się w dziczyznę i wołowinę za 30f. A takie burgery to za 2x 1f
Taki znajomy to skarb :p
Zaloguj się aby komentować