Wiec powstał schabowy z kostką w panierce jak opona od TIRa. Bo lubię.
A że nie umiem gotować i zdjęć robić to smacznego sam sobie życzę :)
#gotujzhejto #domowelepsze #gotowanie
przecież wszystko dobrze wygląda, co gadasz że gotować nie potrafisz, zgrywusie!
@slawek-borowy panierka powinna być złocista a nie brązowa. Poza tym bardzo smaczne.
@Astro o skurwesyn. Piekny obiad. Smacznego
@erebeuzet-tezuebere dziękuje. Już pożarłem. Została tylko kostka.
Szkoda, że się spalił
@BylemSimpem nic się nie spaliło tylko nieco mocniej panierka przysmażona. Jutro będę robił drugie podejście (już w mleku się moczy) i postaram się zrobić panierkę na złociciście. A jak się nie uda to i tak będzie smacznie.
@Astro Ale bym tera zjadł takie coś
@mrmydlo No goń do sklepu i zrób sobie :)
@Astro Brzydkie, ale smaczne. :)))
panierka ma być złota
dajesz na gorący tłuszcz i nie żałujesz tłuszczu, następnym razem daj więcej tłuszczu bo widać jasne plamy obok przypalonych miejsc nie było transferu ciepła.
@Astro kurrła, taki delikatnie przypalony, najlepszy!
@cdbs dziś będę robił drugie podejście. Ale później na razie za gorąco.
Zaloguj się aby komentować