Odnośnie mąki i pieca.. Używam Petry i g Ferrari. Wydaje mi się że ten pic na początek jest super ale z czasem człowiek wymaga więcej. Chciałbym żeby był gorętszy tak ponad 400 i piekł równomiernie. Niestety nie da się bo grzałka u góry jest dziwnie zainstalowana i trzeba ciągle sprawdzać i kręcić plackiem. Odnośnie hydro to 60 chyba tak mi się wydaje. Nie jestem żadnym jollo więc w sumie na kilo Maki daje 600ml wody. Kiedyś dałem 700 i to była porażka. Tak się wszystko kleiło że myślałem że wyjdę. Teraz o tym że może za bardzo czarno listuje. Nie wydaje mi się. Mam chyba 2 użytkowników na czarno ale to z powodu tego że byli bardzo negatywni. Ciągle posty o tym jak jest im źle i wgl. Typowe wampiry Energetczne. Nie chciałem o tym czytać. Z tagów mam chyba zablokowane tylko wojna i z tym związane. Czuję się źle czytając o tym....ciągle. Jak coś zapraszam wszystkich do mnie. Można że mną pogadać i się pośmiać. I ja lubie ludzi i się cieszę i wgl zapraszam do mnie. Big UP.
@Denial.ONE o to proszę wrzucać więcej smakowitego jedzenia!
A co do postów najtrudniej się przełamać, zwłaszcza po wykopie, gdzie interakcje były często niestety toksyczne.
Dawaj dalej!
@ciszej Staramy się, żeby tej toksyczności było jak najmniej
Dzięki za te słowa. Motywacja +800 🫡
weź nie biadol i zaproś nas na pizzę. jako społeczność zawsze docenimy!
No przecież zapraszam w poście. Moje drzwi są zawsze otwarte tylko trzeba mieć klucz.
znowu bez ananasa
Masz rację. Poprawie się. Ps. Pizza z ananasem to moja ulubiona....oho słyszysz...Ijoijo!...już jedzie pizzowa policja.
Za dużo chleba zostało nie przykrytego składnikami (° ͜ʖ °)
To do maczania w sosiwie 😉
za dużo tekstu, daj mi te pizze drugi raz prosić nie będę
Następnym razem zrobię rozdajo xd
@Denial.ONE zamień górną grzałkę z dolną. Dasz radę sam, bez żadnej wiedzy.
Mówisz? To ciekawy pomysł. Na pewno dam radę? Myslisz że znajdę gdzieś jakieś instrukcje?
Zaloguj się aby komentować