#chwalesie #gownowpis #gotujzhejto #gotowanie #ogrodnictwo #zainteresowania
@starebabyjebacpradem Elegancko. Zupki pomidorowej i lecza na 3 lata
@MarianoaItaliano jest na tyle gęsty że powinien się nadawać do pizzy
@starebabyjebacpradem Dlaczego przerobiłeś tak mało pomindorów?
@Mr.Mars nie kuś diable
@starebabyjebacpradem Podpowiem tylko, że już sezon na owoce. Jakieś powidła z jabłek i śliwek byś zrobił.
Do naleśników będą i ciasto z nimi upieczesz.
@Mr.Mars jabłka już zrobiłem, śliwki w tym roku mi przemarzły.
Piękne słoiki. Nie za mało?:)
Jakbym moją teściową widział. Lato to ogórki i kompoty na skalę przemysłową, a przed świętami ciasta. I potem rozmowa ta sama od lat:
-
Jezu ja już nie mam siły, ja się wykończe przy tym. 12 keksów upiekłam
-
Komu i po co?
-
No nie wiem...
@starebabyjebacpradem ładuj w litrowe słoje to będzie szybciej, sprawdzone u siebie xD
@mk-2 ale sęk w tym że litrowego na raz nie zużyje a ten tak
@starebabyjebacpradem ale nie musisz zużyć na raz bo po otwarciu postoi parę dni w lodówce bez problemu
@starebabyjebacpradem trosze się zawiodłem, nie ma laczka dla skali.
@VikingKing łap, już w spiżarni
@starebabyjebacpradem no! Tera to tak.
Zaloguj się aby komentować