Ten moj schab z wczorajszego wpisu:
Temperature utrzymywalem tak pomiedzy 160-180 stopni C. Piekl sie jakies 3 godziny dokladnie nie wiem, najpierw zostawilem go na 1.5h a potem co jakis czas sprawdzalem termometrem. Wyjelem jak mial 67C.
Efekt zadowalajacy skora miejscami jeszcze miekka, ale za to mieso wyszlo soczyste.
#jedzenie #gotowanie #gotujzhejto #grill #nietylkomielonka
Temperature utrzymywalem tak pomiedzy 160-180 stopni C. Piekl sie jakies 3 godziny dokladnie nie wiem, najpierw zostawilem go na 1.5h a potem co jakis czas sprawdzalem termometrem. Wyjelem jak mial 67C.
Efekt zadowalajacy
#jedzenie #gotowanie #gotujzhejto #grill #nietylkomielonka
Wolam @moll i @Pawelvk
@Mielonkazdzika bardzo ładny
@Mielonkazdzika najedzony mogę takie rzeczy oglądać z przyjemnością.
Gratki i smacznego!
Też miałem schabik na święta
@Mielonkazdzika Dzieło sztuki
@Amebcio dzieki!
Wygląda świetnie!
Zaloguj się aby komentować