Ten moj schab z wczorajszego wpisu:
Temperature utrzymywalem tak pomiedzy 160-180 stopni C. Piekl sie jakies 3 godziny dokladnie nie wiem, najpierw zostawilem go na 1.5h a potem co jakis czas sprawdzalem termometrem. Wyjelem jak mial 67C.

Efekt zadowalajacy skora miejscami jeszcze miekka, ale za to mieso wyszlo soczyste.
#jedzenie #gotowanie #gotujzhejto #grill #nietylkomielonka
d7bf23cf-7421-4f5d-b954-f33e86402811
b5a3c833-bd38-48dc-93c2-ccb012bd7c31
5bb3a91f-7cda-40ba-865e-a12d54cd605e
Mielonkazdzika

Wolam @moll i @Pawelvk

moll

@Mielonkazdzika bardzo ładny

Astro

@Mielonkazdzika najedzony mogę takie rzeczy oglądać z przyjemnością.

Gratki i smacznego!

Gilgamesz

Też miałem schabik na święta

Amebcio

@Mielonkazdzika Dzieło sztuki

Zaloguj się aby komentować