#gotowanie #gotujzhejto
trochę mało.
@Hoszin wersja do sesji zdjęciowej, nawpierdalam się za kulisami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zielczan z miemsem i serem, oceniam na mocne 2/10
Wygląda całkiem dobrze pomijając ser. Nie lepiej zetrzeć samemu i nie jeść substancji przeciwbrylującej z paczki?
@Zielczan pro tip, ragu smakuje najlepiej z każdym innym makaronem niż spaghetti
pro tip, ragu smakuje najlepiej z każdym innym makaronem niż spaghetti
@AdministratorDanychOsobowych Gdyby nie istniało capellini to bym się zgodził, ale prawda jest taka, że nie ma gorszej kombinacji niż sosy na pomidorach + capellini.
Z okrągłych, to ragu bolognese wychodzi bardzo dobrze bucantini, choć chyba i tak wolę wariant z pappardelle.
@AdministratorDanychOsobowych to jutro zjem z tagiatelle
@AdministratorDanychOsobowych ogolnie ragu sie je z grubym jajecznym makaronem XD
@Zielczan kup tagiatelle 6 jajeczne czyli 30% jajek w składzie powinno być
de cecco, rummo, la molisana, Pastificio Di Martino, czy nawet Agnesi
włosi używają cieniutkich wstążek- nasiąkają sosem z mięsem, z makaronu spagetti wszystko spływa
@jotoslaw no i zawsze jest to makaron na jajkach a nie 100% durum
I teraz polej to ketchupem.
Następnym razem możesz wrzucić makaron casarecce, lepiej trzyma takie ciężkie sosy;]
Porcja do foto, a potem z gara i lulu:D
Zaloguj się aby komentować