Mmm co za fantastyczna inwencja twórcza niekonwencjonalnych produktów spożywczych. podoba mie się
Wygląda pysznie
@Pawulon Mój ulubiony smak
Ale by opierdzielił takiego paprykarza homemade
@Pawulon
@Pawulon Salceson lepszy @pimenista2
@LukB najlepsze były te takie najtańsze parówki w folijkach bez skóry. Takie różowe i były bardzo grube po gotowaniu w rondlu. Robione głównie z MOM. To były czasy, smakowały też trochę jak paszteciki takie xD
@Pimenista2 Podobno parówki robione są z chuj wie czego xD zmielone chrząstki kości, kalosza gumowego szwagra, skóry, siersci, psa, kota itp wynalazki xD
@LukB kiedyś jak jadłem konserwę turystyczną to znalazłem taką podłużną cienką kostkę czy tam chrząstkę. Myślę że to był szczurzy ząb. Od tamtej pory już ani razu nie ponowiłem turystycznej xD
@Pimenista2 Dodatkowe białko
( ͡° ͜ʖ ͡°) jeść, obserwowac
@LukB tylko że o była taka płyteczka, normalnie ząb jak nic xd
@Pawulon i to jest content którego potrzebuje
@Pawulon właśnie małem zrobić paprykarz drobiowy
@Pimenista2 Jeszcze była mortadella
@Pimenista2 Czemu te przetwory kojarzą mi sie z dojrzałymi chopami z budowy czy innej kopalni? XD
@LukB bo nie wymagają specjalnego przygotowania żeby zjeść. Obierasz z folii, zagryzasz bochnem chleba i masz śniadanie. Tak samo kiełbasy itd.
@Pimenista2 Do tego mocna kawa z półmetrowymi fusami, że pikawa staje z 2,5 L szklany
@LukB na budowie to nie kawa, ale też mocny napój XD
@Pimenista2 Ale tak bez heheszków podobno salceson jest naprawdę zdrowy i ma witaminy @Pawulon
@Pimenista2 Woseba, rodzinna, palama czy inny tani napój kawowopodobny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LukB nieee, tak zwane po szklanie i na rusztowanie xD
@Pimenista2 No to mówisz o wódzie teraz xD
@LukB Dokładnie
@Pawulon Nie wiem jak tak można jeść paprykarz, masakra.
Spróbuj z pasztetem.
@BlueTony Paprykarz można jeść z salcesonem ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Pimenista2
@Pawulon polej bitą śmietaną:)
@LukB Pycha! Kalosze mmmm...
Też tak mam po faji
Zaloguj się aby komentować