#protip
Jeżeli otwiera się nowa jadłodajnia (kebab, burger, sushi, dania domowe, smażalnia ryb itp.) i lubisz jeść na mieście, to jedz tam przez pierwsze pół roku od otwarcia, bo dostaniesz dobrej jakości produkt. Potem sraczka. No kurwa za każdymi razem to samo...
Jeżeli otwiera się nowa jadłodajnia (kebab, burger, sushi, dania domowe, smażalnia ryb itp.) i lubisz jeść na mieście, to jedz tam przez pierwsze pół roku od otwarcia, bo dostaniesz dobrej jakości produkt. Potem sraczka. No kurwa za każdymi razem to samo...
@Curumo miałbym z Ciebie bekę gdyby nie szwagier który jest szefem kuchni i nie jada nigdzie gdzie nie można podejrzeć procesu produkcji posiłku / składnikówi także tego, no... piorun choć mnie nigdy sraka nie spotkała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gawafe1241 no mówię
Zaloguj się aby komentować