tak jak mówiłem, służy mi do gotowania na #emigracja
srednio lubie a już na pewno - niezbyt umiem gotować, ale gotuje z tym garnkiem ( konkretnie z tym egzemplarzem) od 2015 roku. W domu mam nowszy model tez.
nie mam skilla do gotowania jako takiego, doświadczenie z tym czymś daje mi codziennie świeży i w 95% smaczny posiłek.
Poprzednio żywiłem się głównie sosami ze słoika, na gotowych daniach, puszkach, albo najtańszym kateringu.
protip nr 1: jak chcecie dobry wywar do rosołu, zdublujcie czas gotowania wywaru, a do tego na drugie gotowanie załóżcie miarke i dajcie temperaturę na 100 stopni.
dla takich ułomów kulinarnych jak ja, nie ma nic lepszego.
nie mam makaronu do tego rosołu, a nie chce mi się już isc, także zjem z kolankami.
![e891c59b-ea10-453d-8235-65107d8b0b19](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/6bb3c7e56a66f3f44a555460d0ff3740.jpg)