ojebałbym jakieś świerszcze albo tarantule lub larwy chrząszcza azjatyckiego jakiegoś dużego skurwiola ewentualnie spaghetti z dżdżdżdżownic nw coś takiego
7f31a7d2-4c71-40cc-8fdd-f7984f807b27
JozefStalin

@Jezyna i tak bym zjadł, najlepiej taką tłustą pełno białka jak bear grilles czy jak się tam pisze jego nazwisko

przemek-1

Sam bym chyba spróbował ale nie chciałbym byc przymuszany do spożywania owodow pod różnymi postaciami mąki czy tym podobnych. Dodatków odstrasza brak wiedzy na temat chorób owodow pasożytów grzybów i innych. Przecież pełno patologi w zwykłym uboju zwierząt a co dopiero w takiej chodowli gdzie nie ma żadnych szans przebadać każdego osobnika. Widząc filmik z pasożytem opuszczającym modliszke jest mi słabo na żołądku z myślą że chcą nam to wprowadzić na codzien w żywności.

BenAli

Sam bym chyba spróbował ale nie chciałbym byc przymuszany do spożywania owodow pod różnymi postaciami


@przemek-1 Poszukaj w swojej kuchni produktów z E120.

przemek-1

@BenAli argument z tych przecież w jedzeniu jest chemia jeszcze jeden nowy składnik nic nie zmieni

BenAli

@przemek-1 Ale ja nic nie argumentuję. Nie zabieram stanowiska w tej kwestii. Piszę tylko, że już to jesz, bo brzmiałeś jakbyś nie wiedział.

JozefStalin

boty sie kłucom a ja tylko pisałem o chęci spożycia pająków w cieście

Zaloguj się aby komentować