-
idealny kształt: delikatnie "rozszerzają" się poniżej linii bioder, wskazując na umięśnione uda
-
idealna struktura: odpowiednia ilość tkanki tłuszczowej w stosunku do rozmiaru mięśni pośladkowych, co zapewnia zarówno jędrność jak i siłę d00py
-
idealny kolor: są delikatnie, ale zauważalnie bardziej blade niż reszta ciała, co stanowi idealny "punkt odcięcia"
-
mogłyby być nieco bardziej owłosione
@skarpeciarz hejto, portal gdzie nawet jak wstawisz Gołą dupe to ubierzesz swój wywód w przemyślenia i wiedzę anatomiczną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zacna analiza :d
@skarpeciarz nie jestem fachowcen od męskich dup, ale ten koleś na zdjęciu wydaje się bardzo spasiony. Popatrz na jego ramiona. Mięśnie się tak nie wyginają. Wydaje się dobre 30%+ tkanki tłuszczowej. Jedynie pozycja, w której leży maskuje nadwagę.
i na czarną
@boogie nie wykluczam, że jest spasiony ale to wcale nie sprawia, że jego dupa nie jest jedną z najlepszych jakie widziałem. Wbrew pozorom body fat na poziomie 10% nie jest w ogóle pociągający. Jak to mówią: facet bez brzucha wygląda niepoważne
@skarpeciarz zakładam, że jesteś gejem i specjalistą w tych sprawach, ale z tym 10% to mnie zaskoczyłeś. U dziewczyn odpowiedni body fat powoduje zaokrąglenie odpowiednich miejsc. Rosną cycki i tyle, co później stymuluje męską część społeczeństwa. Zdrowa kobita może mieć dzieci i je wykarmić. A u faceta? Po co brzuch?
@boogie nie nazwałbym siebie gejem, bo nie interesuje mnie zupełnie seks z mężczyznami ani homoseksualna pornografia. Jestem raczej entuzjastą męskiej erotyki
Dlatego koleś ze zdjęcia jest takim złotym środkiem: duża, szeroka dupa i widoczne mięśnie oraz wzrost tylko to potwierdzają, nawet jeżeli body fat się nie zgadza
@skarpeciarz całkowicie mnie zaskoczyłeś
@boogie nie chcę Cię "gorszyć" szczegółami, ale mogę podać przykład: nie intetesuje mnie seks z facetami i nigdy go nie uprawiałem, ale miałem kilka razy męski tyłek na twarzy.
Nie wiem czy to coś rozjaśnia
@skarpeciarz to coś jak z tej pasty o pani ambasador USA:) Masz fetysz męskich tyłków
Zaloguj się aby komentować