Komentarze (10)

Jeszcze fotka sprzed.

afe04b03-04a6-43b3-8a3b-46840159d112

@pierdonauta_kosmolony jak ja lubię takie surowizny... Smaka narobiłeś

Odkąd zacząłem wędzić na zimno to nie bardzo mogę się przestawić z powrotem na ciepłe. Do tego te "surowizny" są dużo trwalsze. Po 3 miesiącach wysychają na wiór a dalej są (powiedzmy) jadalne.

@pierdonauta_kosmolony ja wcześniej mogłam wszystko wcinać, a po porodzie mi się przestawiło typowo na surowizny. Praktycznie nie jem bardziej przetworzonego

@pierdonauta_kosmolony - zainspirowanay tym wpisem stawiam na balkonie szafę do wędzenia - ale sąsiedzi będą mi zazdrościć

@koszotorobur są "wędzarnie" balkonowe, w sumie to polecam

@Felonious_Gru - już widzę jak przychodzą i gratulują mi tych zapachów oraz dziękują za to jak w końcu ich pranie pięknie pachnie

@koszotorobur możesz im nie otwierać. To nie robi więcej zapachu niż palenie palierosa. Tyle, że zapach milszy

Jak bym miał gdzie też bym sobie wedzarke postawił. Smacznego.

@Hoszin za oknem, tak jak ludzie pranie suszą

Zaloguj się aby komentować