#wedliny #wedlinydomowe #domowewyroby
Jeszcze fotka sprzed.
@pierdonauta_kosmolony jak ja lubię takie surowizny... Smaka narobiłeś
Odkąd zacząłem wędzić na zimno to nie bardzo mogę się przestawić z powrotem na ciepłe. Do tego te "surowizny" są dużo trwalsze. Po 3 miesiącach wysychają na wiór a dalej są (powiedzmy) jadalne.
@pierdonauta_kosmolony ja wcześniej mogłam wszystko wcinać, a po porodzie mi się przestawiło typowo na surowizny. Praktycznie nie jem bardziej przetworzonego
@pierdonauta_kosmolony - zainspirowanay tym wpisem stawiam na balkonie szafę do wędzenia - ale sąsiedzi będą mi zazdrościć
@koszotorobur są "wędzarnie" balkonowe, w sumie to polecam
@Felonious_Gru - już widzę jak przychodzą i gratulują mi tych zapachów oraz dziękują za to jak w końcu ich pranie pięknie pachnie
@koszotorobur możesz im nie otwierać. To nie robi więcej zapachu niż palenie palierosa. Tyle, że zapach milszy
Jak bym miał gdzie też bym sobie wedzarke postawił. Smacznego.
@Hoszin za oknem, tak jak ludzie pranie suszą
Zaloguj się aby komentować