@Dalmierz_Ploza wybrałbym krupnik :D
@cebulaZrosolu Mnie stara w dzieciństwie zraziła do tej berbeluchy.
@Dalmierz_Ploza Bo wszystko trza umić zrobić, widać stara twa nie umi.
@cebulaZrosolu a ja pizzę 🍕
@cebulaZrosolu ja też... przez pierwsze 1.5 dnia.
skąd ja to znam
wyhodowano mnie na zupach i kanapkach
a teraz nie mogę odnaleźć się w społeczeństwie
Dobry krupnik nie jest zły, a trafić obecnie na dobry kebab to jednak wyczyn. Większość to syf, mięso z jakichś gołębi łapanych nocą, albo sos o smaku i konsystencji oleju z majonezem, albo stare surówki albo cena jak w wykwintnej restauracji. Hitem było jak w lokalnym kebabie ktoś na google wrzucil filmik jak mrówki kradły sałatę z lodówki z gotowymi półproduktami.
Zaloguj się aby komentować