Na niedzielne placki ciasto zagniecione dla jego
mąka 00 La Molisana
hydracja 65%
będzie jedna classica z mozzarellaą i prosciutto crudo (dla siostry bo ona nie lubi ryb XD)
druga z tuńczykiem kaparami i czerwoną cebulą (dla mnie )
potem się przeprowadzam i nie będę mógł gotować przez tydzień albo i dłużej
#pizza #chlopskakuchnia
mąka 00 La Molisana
hydracja 65%
będzie jedna classica z mozzarellaą i prosciutto crudo (dla siostry bo ona nie lubi ryb XD)
druga z tuńczykiem kaparami i czerwoną cebulą (dla mnie
potem się przeprowadzam i nie będę mógł gotować przez tydzień albo i dłużej
#pizza #chlopskakuchnia
Wygląda solidnie pokaż efekt filnalny. La Molisana to coś co zawsze wybierasz czy jakieś inne polecasz ?
@VanQuish była w biedronce ale nie ma jej w ciągłe sprzedaży, czasem jak jestem a Auchan to kupuje il Molino albo Divelle
jakichś specjalnych mąk przez internet nie będę zamawiała bo piekę w zwykłym piekarniku 240^C na sztucznym kamieniu szamotowym 3cm
@SiostraNieZdradziDziewczynaTak Taka il Molino mega dobre recki ma widzę. Ważne, że wychodzi dobrze nieważe w czym robiona. Dzięki będę mieć oko na nie.
@SiostraNieZdradziDziewczynaTak Co Ty mnie tu trailerami pizzy częstujesz, wrzucaj zdjęcia gotowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować