Burger z wołowiny z dodatkiem 20% wędzonego boczku. W kąpieli wodnej 2h w 58 st. C, następnie palnikiem opiekany. W ziemniaczanej bułce z domowym serem topionym i duszoną cebulką. Sos z majonezu, ketchupu, musztardy i sriracha.
#gotujzhejto #upomidora
@wyborny idz sobie xD akurat myślę co zjeść
Zajebisty. Pokaż przegryzionego (2h plus palnik wystarcza?)
@grv Nie zdarzyłem zrobić zdjęć bo rodzina się rzuciła. Czas wystarczający, przy czym widziałem różne czasy i temperatury.
Daje 100 piorunow
@bartek555 O dziękuję krulu złoty mam już 126, nadmiar to poddani i służba?
@wyborny domowy ser topiony? Intryguje mię
@Tuniex https://www.hejto.pl/wpis/domowy-ser-topiony-200-g-sera-tu-dubliner-i-i-mimolette-80-ml-mleka-nastepnym-ra
@wyborny Ty jakiś kuchorz jesteś? xD smacznego dla jego!
@bartlomiej_rakowski Na mieście z ponad 3 dychy by chcieli za takiego, a mnie nie wiem czy 10 pln wyszedł. Robiłem 8 sztuk.
@wyborny Na pewno 10 złotych? Widząc jakich jakościowo dobrych składników używasz to nie wiem czy ta cena za sztukę jest realna.
@wyborny raczej z 50 na mieście
@bartlomiej_rakowski Wołowina sprawdziłem 46 zł kg, tutaj nie ważyłem ale koło 150 g w czym 20% to boczek na jakieś 12 pln (sam wędziłem), kostka sera 14 zł (wykorzystane może 1/4) bułka chyba coś poniżej 1 pln z prądem do pieczenia. Robociznę i amortyzacje sprzętu pomijam.
@bartlomiej_rakowski on na wsi robi
@winiucho Chciałbym, niestety w dość dużym mieście.
@bartek555 przebijam do 200 i zabieram bamburgiera
@wyborny Heh, też godzinę temu zjadłem hambiego! Z plasterkiem sera cheddar.
@wyborny - wyżebrałeś tego pioruna - niech stracę
Proszę bardzo, leci piorun
W kąpieli wodnej 2h w 58 st. C, następnie palnikiem opiekany
@wyborny
Mięso czy cały? Dlaczego?
@hejno Mięso, jest bardziej soczyste i nie lubię smażyć czy może bardziej myć płyty gazowej.
@wyborny wygląda pysznie, ja też robiłem tylko wczoraj i dziś w sumie też
@Jestem_bart Czemu malujesz paznokcie?
@wyborny to ręka różowej xd
@wyborny update
@Jestem_bart Ale z rzodkiewką to nie jadłem. Pasuje?
@wyborny Wiesz co, mi tak, fajnej świeżości nadaje + chrupie a ja to lubię
Zaloguj się aby komentować