Mogę piorunka?

Burger z wołowiny z dodatkiem 20% wędzonego boczku. W kąpieli wodnej 2h w 58 st. C, następnie palnikiem opiekany. W ziemniaczanej bułce z domowym serem topionym i duszoną cebulką. Sos z majonezu, ketchupu, musztardy i sriracha.

#gotujzhejto #upomidora
2de4b192-714a-484c-94fb-218406abda68
Sweet_acc_pr0sa

@wyborny idz sobie xD akurat myślę co zjeść

grv

Zajebisty. Pokaż przegryzionego (2h plus palnik wystarcza?)

wyborny

@grv Nie zdarzyłem zrobić zdjęć bo rodzina się rzuciła. Czas wystarczający, przy czym widziałem różne czasy i temperatury.

wyborny

@bartek555 O dziękuję krulu złoty mam już 126, nadmiar to poddani i służba?

Tuniex

@wyborny domowy ser topiony? Intryguje mię

bartlomiej_rakowski

@wyborny Ty jakiś kuchorz jesteś? xD smacznego dla jego!

wyborny

@bartlomiej_rakowski Na mieście z ponad 3 dychy by chcieli za takiego, a mnie nie wiem czy 10 pln wyszedł. Robiłem 8 sztuk.

bartlomiej_rakowski

@wyborny Na pewno 10 złotych? Widząc jakich jakościowo dobrych składników używasz to nie wiem czy ta cena za sztukę jest realna.

randomowyrandom

@wyborny raczej z 50 na mieście

wyborny

@bartlomiej_rakowski Wołowina sprawdziłem 46 zł kg, tutaj nie ważyłem ale koło 150 g w czym 20% to boczek na jakieś 12 pln (sam wędziłem), kostka sera 14 zł (wykorzystane może 1/4) bułka chyba coś poniżej 1 pln z prądem do pieczenia. Robociznę i amortyzacje sprzętu pomijam.

winiucho

@bartlomiej_rakowski on na wsi robi

wyborny

@winiucho Chciałbym, niestety w dość dużym mieście.

Yakamaz

@bartek555 przebijam do 200 i zabieram bamburgiera

Pan_Buk

@wyborny Heh, też godzinę temu zjadłem hambiego! Z plasterkiem sera cheddar.

koszotorobur

@wyborny - wyżebrałeś tego pioruna - niech stracę

camonday

Proszę bardzo, leci piorun

hejno

W kąpieli wodnej 2h w 58 st. C, następnie palnikiem opiekany

@wyborny



Mięso czy cały? Dlaczego?

wyborny

@hejno Mięso, jest bardziej soczyste i nie lubię smażyć czy może bardziej myć płyty gazowej.

Jestem_bart

@wyborny wygląda pysznie, ja też robiłem tylko wczoraj i dziś w sumie też wołowina też około 150-180 g, mozarella light, I sos musztardowy własnej produkcji

6cb781dc-bb2b-4d2b-ace7-47938743e1b4
wyborny

@Jestem_bart Czemu malujesz paznokcie?

Jestem_bart

@wyborny to ręka różowej xd

wyborny

@Jestem_bart Ale z rzodkiewką to nie jadłem. Pasuje?

Jestem_bart

@wyborny Wiesz co, mi tak, fajnej świeżości nadaje + chrupie a ja to lubię

Zaloguj się aby komentować