#barteknamorzu #marynarz #jedzenie #gotujzhejto
@bartek555 co to?
@rain nie wiem, pojebane to ich jedzenie
@bartek555 po prostu pokazałeś palcem losowe danie z karty? Tak trzeba żyć.
@rain byly rysunki i opis po angielsku. Cos tam z beef, ale ten beef to chyba okreznica krowy, jakis gumowy przewod. Dajcie czlwoiekowi po prostu kotlet z ziemniakami albo chociaz ryz z miesem. Zdechlbym z glodu w tym kraju.
@bartek555 to czemu nie powiedziałeś, że chcesz schabowego z ziemniakami i surówką? Na pewno by zrozumieli. Mógłbyś dodać jeszcze hasła: papież, Wałęsa, wódka.
@bartek555 a tak a propos - jak jest z cenami w Korei? To drogi kraj z punktu widzenia Polaka?
@rain patrzac na to, ze jestem w stolicy to powiedzialbym, ze dosc tanio. Oczywiscie nie jadam w fancy restauracjach. No i woda do posilku za darmo, wiec zawsze dycha do przodu.
a ile lvl było?
@Hoszin 0-4
@bartek555 jak sobie raz na jakiś czas kichy przewietrzysz to nic Ci się nie stanie ;)
Smacznego 🔥🔥🔥
To chinskie flaczki?
@def koreanskie
Te łagodniejsze posypane chili to pewnie dla niepoznaki co czeka w talerzu
@Z_buta_za_horyzont wykrakales. Zupe paleczkami jesc, co za kurwa pomysl.
@bartek555 woziłbyś ze sobą łyżkę xD
@moll dali mi jakas chochle to jeszcze gorzej, zapomnialem juz jak makaron potrafi spierdalac. Bardziej niz moja luba po moim powrocie 😄
@bartek555 Kijem to się w kałuży miesza w talerz trzeba łyżką wchodzić
@bartek555 uroki związku okresowo na odległość xD
@bartek555 O kurwa, piecze od samego patrzenia
Smakowo !!! I swieze ostre wiec bedzie tez palic za 10h jak wyjdzie ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ) .
@bartek555 ja uwielbiam kuchnię azjatycką i uwielbiam ostre, do wszystkiego daje papryczki albo inne dziadostwo, ale jak spróbowałem koreańskiej naprawdę ostrej zupki to musiałem wszystko wylać i płukać usta.
a myślałem że byłem zahartowany.
@Opornik jakie to były zupki? Szukam czegoś mocnego. Ostatnio miałem w ręku marki buldak czy jakoś tak i się trochę zawiodłem
@PerszingKing lubię się tym torturować. Zawsze wylewa się ze mnie z litr wody po spożyciu, aż mam całe włosy mokre. Chociaż mojego różowego, aż tak nie rusza
@madhouze sprawdź budlaka level 3
@Opornik Jak to mówi o przyprawach Uncle Roger - Use right amount, not white amount
@argonauta właśnie budlaki mnie tak nie ruszały i ogólnie lubię ostre, ale ten shin ramyun zawsze mnie poniewiera
@madhouze a gdzie to mogę dostać?
@argonauta miałem różne, ale już się gubię w tym bo każda opisana jak wrota do piekieł
@PerszingKing w Polsce najszybciej pewnie przez internet, ale widzę że w Auchan mają
@madhouze 2x mają, ale 3x tylko przez internet
w karcie dań nie było widać papryczek z nasionami na zdjęciu? (´・ᴗ・ ` )
@VonTrupka nie, ale nie bylo takie ostre w sumie.
@bartek555 drugi kęs nigdy nie jest taki ostry jak pierwszy (☞ ゚ ∀ ゚)☞
wygląda pysznie
Dobre jedzenie pali podwójnie
Pamiętam, że kiedyś znalazłem się w restauracji chińskiej, w której radosne rodziny (skośnookie) coś jadły (w skład rodziny wchodziły dzieci). Zamówiliśmy to samo, co jadły dzieciaki. I po chwili poczułem się tak, jakby przy każdym oddechu żyletki cięły moje usta od środka.
A dzieci śmiały się i jadły to samo...
Dwa razy w życiu nie dokończyłem potrawy bo była za ostra. To był ten pierwszy.
Zaloguj się aby komentować