Zapieksy na bułkach som pyszne.
Edit!
Bjeking njus
Domowy sos czosnkowy jest zajebisty.
@Elektryczny_pomidor jeżeli dla Ciebie ta informacja jest tak ważna to nie wróżę nic dobrego. Są znacznie ważniejsze info choćby powódź na danym terenie gościu więc...
@gawafe1241 Nie ma powodzi na terenie gdzie mieszkam, nawet w danych historycznych. Przodkowie przemyśleli temat.
@Elektryczny_pomidor No to jest milion ważniejszych info niż to. Mógłbyś sobie darować tą PILNĄ INFORMACJĘ. Proponuję pracę w Super Expresie bo widzę kolega lubi krzykliwe tytuły a sensu w treści tyle co nic. Żegnam.
@gawafe1241 To pożegnane! xD problemy ze zrozumieniem nawet przy "Mam ważom imformacje."
@gawafe1241 no i już widzę dlaczego nikt nie chce z tobą rozmawiać ¯\_(ツ)_/¯
@Elektryczny_pomidor A owszem. Sam byłem młody, przyznaję ale nie wypisywałem tak istotnych rzeczy w internecie. W sumie to się nawet cieszę że nie robiłem z siebie... ekhem... dobranoc.
@Jason_Stafford Dlaczego? Że biorę na poważnie rzeczy? Że nie wiem co to ironia? Wystarczyło pominąć to durne zdanie i nawet bym się nie odezwał...
@Jason_Stafford Już pośmiać się nie można, tylko wartościowe treści a ja memów nie umim robić. ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
@gawafe1241 wyciągnij kija z dupy, chłop wrzuca nic nie warte zdjęcie z kolacją i chce być zabawny a ty spinasz się, choćby od tego zależały losy świata.
@Elektryczny_pomidor elektryczny
@Elektryczny_pomidor tak myślałem, że Ty to Ty :)
@Foxington @Atarax teraz bednom same głupoty
Pomidorowe alter ego :)
@Atarax Czerwony jest na wykopie.
@Elektryczny_pomidor wiemy
@Elektryczny_pomidor sos czostkowy tylko domowy, w sklepowych żałują tego czosnku jakby to był jaki szafran
@SpoconaPacha Z tym szafranem to może się za bardzo uniosłem, bo to nie szafran chodziło aż tak bardzo, bardziej podstawy.
@Elektryczny_pomidor mnie tam nawet bawiła ta minidrama
@SpoconaPacha No ale weź kiełbasę nie wiadomo jaką bo chorizo znam co najmniej 5 odmian, byle nie w pasterkach. Potem warzywa puszkowe gotują się jeszcze znowu, to mamałyga wychodzi i na to szafran przypierdol. No danie dnia do polecenia.
@Elektryczny_pomidor ja dopiero kuchcikuję amatorsko, więc nawet nie wyłapałam większości wytykanych błędów. Jedyne co mnie bardzo zdziwiło to robienie zupy z drogimi składnikami na kostce rosołowej - może wolno i się nie znam, ale u mnie by nie przeszło
@SpoconaPacha Chłopak musiał w jakimś konkursie Knnora wygrać szkolenie z Pascalem. Nauczył się tylko, że bulonetka zapewni smak i reszta freestyle. I by nie było glutaminian sodu rozsądnie użyty jest ok.
Piękne zapieksy i XD o chłopa co się o zapieksy zesrał xD
Zaloguj się aby komentować